{{ message.message }}
{{ button.text }}

Adverteren op Mamaplaats: Recht in het hart van de doelgroep

Mamaplaats is een plek, waar echte moeders echte verhalen delen en zo meer connected zijn met elkaar. Content recht uit het hart - voor en door moeders.

Mamaplaats biedt op gepaste wijze, adverteerders de ruimte om binnen dit geloofwaardige en authentieke umfeld in gesprek te gaan met de doelgroep.

Get in touch!

Zorgvuldig selecteert de redactie van Mamaplaats de beste ingrediënten uit onze mogelijke marketingtools en mixen deze met de voor u meest effectieve posities.

Zo creëren wij een optimale campagne invulling die onze doelgroep informeert, prikkelt en in beweging zet.

Onder continue monitoring en optimalisatie realiseren wij voor u het gewenste resultaat op afgestemde KPI's.

Facts

Maandelijks

1.100.000+

Bezoekers

400.000+

Unieke bezoekers

1.500.000+

Pageviews

60.500+

Facebook Fans

45.500+

Nieuwsbrief Leden

4.400+

Instagram Volgers

Tools

Sponsored Story

Een Sponsored story geeft de adverteerder de mogelijkheid om haar verhaal te vertellen, zonder zelf afzender te zijn. De adverteerder verstrekt gewenste input aan en de redactie, die op hier vervolgens een prikkelend verhaal van maakt in haar eigen 'look en feel' die van waarde is voor haar lezeressen.


Meer informatie (.pdf)

Social Media Promotions

Bij een Social campagne is veel mogelijk. Er kan op Mamaplaats zelf ingezet worden: bijvoorbeeld een post met een doorlink direct naar de adverteerder, een doorlink naar een positie binnen Mamaplaats, een Facebook Poll of een Facebook fotowedstrijd. Ook kan er een advertentie campagne op maat gemaakt worden die verder reikt dan alleen de doelgroep Mamaplaats.


Meer informatie (.pdf)

Winactie

Een winactie biedt adverteerders de mogelijkheid om de doelgroep iets te laten doen. Bijvoorbeeld om nieuwe collecties te bekijken, of om moeders te laten nadenken / bewust te laten worden over een product of dienst. Alle niet winnaars ontvangen een re-mailing met een call-to-action om zelf het product te kopen.


Meer informatie (.pdf)

Nieuwsbrief

Mamaplaats beschikt over een grote doelgroep database, welke zij mag mailen. Adverteerders hebben de mogelijkheid om in deze mailings hun boodschap te vertellen. Dit kan middels een nieuwsbrief item: een onderdeel in een redactionele nieuwsbrief. Of middels een dedicated nieuwsbrief: een volledige nieuwsbrief gewijd aan 1 adverteerder


Meer informatie (.pdf)

Leads

Mamaplaats biedt adverteerders de mogelijkheid om een branded enquete pagina te maken, waar lezeressen van Mamaplaats zich kunnen opgeven. Gegevens kunnen vervolgens worden gebruikt om te mailen (fysiek / online) of om telefonisch te contacten.


Meer informatie (.pdf)

Tailor made

Mamaplaats heeft al diverse keren een campagne van A tot Z volledig op maat gemaakt. Dit kan zo uitgebreid als de adverteerder zelf wil. Zie hier een voorbeeld van de 40 gezinnen campagne op maat voor HelloFresh.


Meer informatie (.pdf)

Testpanel

Om de doelgroep ten aanzien van een product of dienst te activeren is het testpanel een perfecte tool. Deze bestaat uit 2 fases; Een fase waarin duizenden moeders worden opgeroepen om zich aan te melden gevolgd door een fase waarin een een aantal moeders de product / dienst reviewen middels tekst / foto en video en beoordelen deze met een eindcijfer.


Meer informatie (.pdf)

Sales, leads, kliks

Mamaplaats is onderdeel van FamilyBlend. Naast Mamaplaats beschikt FamilyBlend over een landelijk netwerk van websites die zich allen richten op 1 doelgroep; gezinnen. Dit netwerk bestaat uit meer dan 6.000 websites. Samen met hen bereikt FamilyBlend meer dan 3 miljoen gezinnen. FamilyBlend maakt het mogelijk voor adverteerders om gebruik te maken van dit bereik middels een affiliate campagne.


Meer informatie (.pdf)

Relaties

Enkele adverteerders van Mamaplaats

Nieuwsgierig?

Mamaplaats heeft een berg aan ervaring, als het gaat om resultaat behalen voor adverteerders. Met velen werkt zij al jaren samen.

Maar nu bent u aan de beurt!

Met veel energie en enthousiasme zien wij uit naar een succesvolle samenwerking.

Get in touch!
👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je